Termeni si Conditii

Rezultatele căutării

Definitii

Termenii „newconceptimobiliare.ro”, “New Concept Imobiliare” „site-ul”, „noi”, reprezinta SC New Concept Imobiliare SRL si serviciile sale oferite prin site-ul www.newconceptimobiliare.ro.

SC New Concept Imobiliare SRL are sediul principal in Iasi , Bld. Nicolae Iorga 35, si este inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J22/2563/2021, cod unic de inregistrare 44680839 .

Prin termenul „Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.newconceptimobiliare.ro, indiferent de motiv. Prin termenul de “Membru” newconceptimobiliare.ro intelegem toate persoanele fizice si / sau juridice care au deschis un cont personal pe site, inregistrandu-se pe baza de adresa de e-mail.

Termenii „Regulament”, „Acord”, „Contract”, „Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.newconceptimobiliare.ro , serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul newconceptimobiliare.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site si serviciile oferite prin intermediul lui.

Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati „Termenii si Conditiile” noastre, newconceptimobiliare.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi „Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului newconceptimobiliare.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul newconceptimobiliare.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: liste de oferte imobiliare, informatii din domeniul imobiliar, liste de informatii pe categorii, blog, servicii de promovare web, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului newconceptimobiliare.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile newconceptimobiliare.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative newconceptimobiliare.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de Membru newconceptimobiliare.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite „asa cum sunt”, iar newconceptimobiliare.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Utilizarea materialelor

newconceptimobiliare.ro va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul newconceptimobiliare.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea newconceptimobiliare.ro. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a newconceptimobiliare.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care sunt inchiriate de catre SC New Concept Imobiliare SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul newconceptimobiliare.ro

newconceptimobiliare.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti site-ului newconceptimobiliare.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati newconceptimobiliare.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener newconceptimobiliare.ro.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. newconceptimobiliare.ro nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; newconceptimobiliare.ro are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul newconceptimobiliare.ro

newconceptimobiliare.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. newconceptimobiliare.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului newconceptimobiliare.ro

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul newconceptimobiliare.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece newconceptimobiliare.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma New Concept Imobiliare SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca newconceptimobiliare.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile newconceptimobiliare.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, newconceptimobiliare.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor newconceptimobiliare.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, newconceptimobiliare.ro (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

newconceptimobiliare.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. newconceptimobiliare.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

In toate cazurile de vanzare cumparare de proprietati imobiliare va sfatuim sa apelati la persoane specializate pentru astfel de intermedieri. Raspunsurile si sau informatiile oferite de noi sunt doar de natura informativa si nu pot fi considerate reale si de buna credinta pana nu sunt verificate de o persoana de specialitate, newconceptimobiliare.ro neputand fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dvs. newconceptimobiliare.ro, firma New Concept Imobiliare S.R.L. nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.newconceptimobiliare.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva New Concept Imobiliare S.R.L. sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca newconceptimobiliare.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca newconceptimobiliare.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului New Concept Imobiliare.ro;
 • b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
 • c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului newconceptimobiliare.ro;
 • d) orice alta problema legata de serviciile site-ului. ( inclusiv deteriorarea datelor Dvs datorate unor erori hardware sau software, atacuri online, virusi )

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 • a) utilizarea serviciilor site- ului newconceptimobiliare.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”.
 • b) newconceptimobiliare.ro nu ofera nici o garantie ca:
  • b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
  • b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  • b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor newconceptimobiliare.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
  • b.4) orice eroare de program va fi corectata;
 • c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de newconceptimobiliare.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol „Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si newconceptimobiliare.ro in privinta utilizarii site-ului newconceptimobiliare.ro

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si newconceptimobiliare.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site- ului newconceptimobiliare.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si newconceptimobiliare.ro. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii newconceptimobiliare.ro sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si newconceptimobiliare.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania

SC NEW CONCEPT IMOBILIARE SRL

 • CIF: 44680839,  J22/2563/2021
 • Sediu social: Iasi, bld. Nicolae Iorga
 • Banca: ING BANK, CS: 200 RON

Va multumim ca folositi serviciile noastre!

Compara Anunturi